Draaimolens

banner-draaimolen

Draaimolens

Draaimolen De Carrousel

Stoer op de motor, veilig achter het stuur van die mooie wagen of trots op de rug van dat mooie dier… Het kan allemaal in onze draaimolen De Carrousel! Zorg er dus voor dat deze attractie niet op uw feest ontbreekt. Uw jeugdige bezoeker heeft keuze uit 16 diervriendelijke figuren om een ritje op of in te maken. Deze draaimolen is geschikt voor 16 kinderen tussen de 1 en 10 jaar oud. Vindt u uw kind nog te jong om alleen mee te draaien of vindt uw kind het wel erg spannend? Geen probleem, u mag uw kind altijd begeleiden! Deze draaimolen kunt u niet huren zonder begeleiding.

Per rit is er plek voor 8 kinderen van 2 tot 12 jaar.

De zweefmolen heeft een doorsnee van 5 meter en een hoogte van 3,8 meter. Voor optimaal plezier hebben we een ruimte nodig met een minimale doorsnede van 7 meter. De zweefmolen moet worden aangesloten op 1 vrije groep 230 volt en is geheel voorzien van alle wettelijk keuring en veiligheidsmaatregelen

Huurprijs draaimolen De Carrousel:€ 350,00Halve dag incl. begeleiding
elke uur extra komt er € 75,00 bij
Offerte aanvragen

Mini draaimolen bakfiets

Onze muzikant speelt accordeon en hij fietst de kleinsten onder u op zijn bakfiets in het rond. De kinderen draaien hun rondjes op deze bijzondere draaimolen, terwijl ze kunnen genieten van de liedjes die voor ze worden gezongen. Per ronde is er plek voor vier kinderen tussen de twee en vijf jaar.

Huurprijs Mini draaimolen bakfiets:€ 250,00Halve dag incl. begeleiding op
basis 4 keer 30 minuten
Offerte aanvragen

Heeft u interesse en wilt u een draaimolen huren neem vandaag nog contact met ons op. Wij staan u graag vriendelijke te woord en we kijken u al uit naar een prettige samenwerking dus hopelijke tot snel.

U kunt ook telefonisch contact opnemen met Jeroen of Chantal Kelderhuis:
0515-230 779 of 06-553 957 91
Mailen kan naar info@draaimolenverhuur.nl
Liever teruggebeld worden?
Vul hieronder uw telefoonnummer in.